VEELGESTELDE VRAGEN

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Betalen is op de volgende manieren mogelijk:

iDEAL: iDEAL is de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Maak je gebruik van internetbankieren bij o.a. ABNAMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen zonder je te hoeven registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank en je betaalt niets extra’s.

Overboeking (vooruitbetaling):
Bij een overboeking krijg je de mogelijkheid het totaalbedrag vooraf over te maken. Wanneer je voor deze methode kiest dan krijg je na afronding van je bestelling een orderbevestiging waarop alle benodigde gegevens duidelijk vermeld worden zoals het totaalbedrag, rekeningnummer en betalingskenmerk. Het betalingskenmerk is gekoppeld aan je bestelling. Zonder dit kenmerk kan je bestelling niet worden verwerkt. Zodra het totaalbedrag is ontvangen kunnen wij je bestelling versturen. Doordat het enkele dagen kan duren voordat de betaling binnen is, raden wij deze betaalwijze niet aan als je de bestelling snel in huis wilt hebben.

Hoe weet ik of ik een bestelling heb geplaatst en of die is gelukt?

Na een bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging per e-mail met het ordernummer, de aangekochte items, eventuele verzendkosten en het eindbedrag.

Deze e-mail is geen bevestiging dat je betaald hebt, hiervan ontvang je een aparte betalingsbevestiging per e-mail. Na het ontvangen hiervan wordt je bestelling uitgevoerd en verstuurd.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Indien een bestelling betaald is met iDEAL wordt het bedrag direct van je betaalrekening afgeschreven en heb je de bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Bij betaling via een overboeking zal Beadazzled direct na ontvangst van de betaling overgaan tot levering. De bestelling zal dan binnen 3 tot 5 werkdagen worden geleverd. 


Is het mogelijk om een artikel te retourneren?

Retourneren van alle losse onderdelen (zoals kralen, bedeltjes, slotjes etc.) is helaas niet mogelijk. Retourneren van sieraden is mogelijk binnen 7 dagen na de datum vermeld op het betalingsoverzicht en mits via e-mail gemeld (info@beadazzled.nl). Vermeld hierbij welk artikel je wilt retourneren en het ordernummer. Zodra wij het pakketje in goede orde (ongebruikt en onbeschadigd) hebben ontvangen, maken wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen aan je over exclusief de verzendkosten. Beadazzled heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of door jouw toedoen is beschadigd.

De retour gezonden items zijn op eigen risico voor de klant. Bij ‘aangetekend verzenden’ (€8,50) moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt.

Het product in bubbeltjes envelop kan terug gestuurd worden naar:

Beadazzled
T.a.v. retouren webshop
Sarphatipark 6
1072 PA  Amsterdam

Stuur in het pakketje een briefje mee met de volgende gegevens:

* je volledige naam

* ordernummer van de bestelling 

* rekeningnummer en plaats waar de rekening loopt

Ruilen is alleen mogelijk op bovengenoemde manier. Het is niet mogelijk om een internetbestelling te ruilen in een van onze vestigingen.

Kan ik een product bij iemand anders laten bezorgen?

Het is mogelijk om een artikel op een ander adres te laten bezorgen, bijvoorbeeld als je iemand een Beadazzled sieraad cadeau wil doen! Dit kan je op het bestelformulier aangeven bij het kopje “afleveradres”. Bij “opmerkingen” kan je ook kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het bestelde product feestelijk wordt verpakt.

Hoe weet ik of een artikel de juiste maat heeft?

Bij alle losse kralen wordt de maat in millimeters aangegeven.

Alle armbanden en kettingen worden volgens een standaard maat gemaakt. Armbanden zijn inclusief slot 18 tot 20 cm lang, afhankelijk van de grootte van de kralen. Veel armbandjes zijn op elastiek geregen waarvoor een standaard maat wordt aangehouden en over het algemeen passend voor iedereen.

Bij kettingen wordt de lengte in centimeters aangegeven. De gemiddelde lengte van onze kettingen is 90 cm. De korte kettingen zijn 42 cm lang.

Kan ik kralen per stuk bestellen?

Kralen vanaf € 0,50 kunnen per stuk besteld worden. Kralen onder de € 0,50 per stuk gaan per 5 stuks, de prijs die bij dit artikel staat is al automatisch aangepast voor 5 stuks.

Kan ik producten of artikelen bestellen die niet in de webshop staan?

Ja, dat kan mits voorradig want wij kunnen helaas niet het volledige assortiment in de webshop aanbieden. Heb je al eerder iets in de winkel gekocht wat niet in de webshop staat? Stuur ons een e-mail met de omschrijving (liefst met een foto erbij) van het artikel. Indien dit nog leverbaar is, ontvang je bericht terug met een artikel code en prijs om dit alsnog te kunnen bestellen.

Hoe houd ik mijn sieraden mooi?

Je houdt je sieraden zo lang mogelijk mooi door op een aantal dingen te letten;

* ga nooit met de sieraden zwemmen, sporten of in de sauna

* indien je een vette of geparfumeerde bodylotion gebruikt laat deze dan eerst goed drogen alvorens het sieraad om te doen.

* droog je handen eerst goed af voor je je sieraden om/in doet.

* spuit nooit parfum of eau-de-toilette direct op het sieraad en laat deze eerst op de huid drogen alvorens het sieraad om te doen.

* indien je het sieraad niet draagt kun je deze het best op een donkere plaats opbergen. Niet in de badkamer in verband met vocht.


* wees voorzichtig, breuk in met name natuursteen en glazen onderdelen kan gemakkelijk ontstaan indien je het sieraad laat vallen

Geen antwoord gevonden? Stuur ons een e-mail

Zit het antwoord van je vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in!

 

 

© 2010 - 2024 BeadazzledShop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel