Handige ‘DIY sieraden maken’ benodigdheden

Heb je nog sieraden tangen, knijpkralen, kralenborden of andere toebehoren nodig voor het maken van sieraden? Beadazzled stimuleert creativiteit en biedt jou graag alles wat je nodig hebt voor het maken van DIY sieraden op één plek. Ontdek ook ons ruime assortiment kralen en maak de mooiste creaties!

Sieraden gereedschap voor iedere maker

Als echte doe-het-zelver moet je beschikken over de beste basisbenodigdheden voor het maken van sieraden, want goed gereedschap is het halve werk! Wij bieden daarom sieraden gereedschap van perfecte kwaliteit. Graag leggen we je in het kort uit waar je het allemaal voor gebruikt:

  • Sluitingen: om ervoor te zorgen dat je werk vast blijft zitten en je het kunt dragen, maak je het af met sluitingen. Dit kun je doen met onze standaard slotjes, of met leuke siersluitingen

  • Knijpkralen: met knijpkralen werk je je sieraden af, door deze om een draad heen te knijpen. Het zijn kleine en zachte kraaltjes, waardoor je ze gemakkelijk dicht drukt.

  • Tangen: een kniptang, rondbektang en platbektang ondersteunen je bij het in elkaar zetten van de sieraden, want dat kan soms een priegel werkje zijn. Wat het fijnst werkt is per persoon verschillend. 

  • Draad en koord: welk draad of koord je gebruik is per project en per techniek anders. Bij ons vind je metaaldraad, elastiek en suede koord. Hiermee kun je verschillende kanten op en allerlei soorten sieraden maken. 

  • Kralenborden: als je houdt van orde en structuur mag deze niet ontbreken! Een kralenbord gebruik je om van te voren je sieraad in te ontwerpen en af te meten. Je kunt de kralen neerleggen om vast een indruk van het eindresultaat te krijgen en bewaart je spullen op een nette manier. 

Shop al je benodigdheden voor het maken van sieraden, kralen en bedels veilig in onze webshop. Begin je pas net met sieraden maken en kun je wel wat hulp gebruiken? Bekijk onze sieraden maken tutorials en leer er alles over! 

 

© 2010 - 2024 BeadazzledShop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel