BESTELLING

Na een bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging per e-mail met het ordernummer, de aangekochte items, eventuele verzendkosten en het eindbedrag.

Deze e-mail is geen bevestiging dat je betaald hebt, hiervan ontvang je een aparte betalingsbevestiging per e-mail. Na het ontvangen hiervan wordt je bestelling uitgevoerd en verstuurd.

Bij een bestelling ga je akkoord met de bestellings- en leveringsvoorwaarden van Beadazzled. In geval van (type)fouten in de prijs, waardoor de prijs niet meer in verhouding staat tot het product, heeft Beadazzled het recht deze producten niet te verzenden. Per e-mail wordt je hiervan op de hoogte gebracht.

CLICK & COLLECT:

Als extra mogelijkheid kun je nu ook je bestelling ophalen in onze winkel aan het Sarphatipark 6. Kies bij de check out bij Verzending voor ‘Afhalen bij winkelier’. 

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een mail of SMS wanneer je de bestelling in de winkel kunt ophalen. Mocht je nog vragen hierover hebben, kun je telefonisch contact opnemen met 020-6734587 of stuur een mail.

BETALING

Betalen is op de volgende manieren mogelijk:

iDEAL: iDEAL is de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Maak je gebruik van internetbankieren bij o.a. ABNAMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen zonder je te hoeven registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank en je betaalt niets extra’s.

Overboeking (vooruitbetaling):
Bij een overboeking krijg je de mogelijkheid het totaalbedrag vooraf over te maken. Wanneer je voor deze methode kiest dan krijg je na afronding van je bestelling een orderbevestiging waarop alle benodigde gegevens duidelijk vermeld worden zoals het totaalbedrag, rekeningnummer en betalingskenmerk. Het betalingskenmerk is gekoppeld aan je bestelling. Zonder dit kenmerk kan je bestelling niet worden verwerkt. Zodra het totaalbedrag is ontvangen kunnen wij je bestelling versturen. Doordat het enkele dagen kan duren voordat de betaling binnen is, raden wij deze betaalwijze niet aan als je de bestelling snel in huis wilt hebben.

VERZENDING

Beadazzled biedt je de keuze uit de volgende verzendwijze (voor kralen, losse materialen en sieraden):

Standaard verzenden: indien je hebt gekozen voor Standaard Verzenden (€ 3,50) dan ontvang je de bestelling via je brievenbus. Je bestelling wordt verstuurd via PostNL in een neutrale bubbeltjes envelop die in bijna alle gevallen door de brievenbus past. Deze verzending heeft geen Track & Trace en geen verzekering. De verzending is daarom op eigen risico van de klant en wijzen wij je er nadrukkelijk op dat Beadazzled niet verantwoordelijk is voor zoekgeraakte pakketjes in de post, diefstal of schade wanneer je voor deze verzendwijze hebt gekozen.

Aangetekend verzenden: als je kiest voor Aangetekend Verzenden (€ 8,95) dan moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier heb je de garantie dat je bestelling altijd aankomt en op het moment dat er iets mis gaat dan ben je hiervoor verzekerd.
Wel wijzen er nadrukkelijk op dat Beadazzled niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

BIJ BESTEDING VANAF € 35,- IS VERZENDING GRATIS. 

 

LEVERTIJD

Indien een bestelling betaald is met iDEAL wordt het bedrag direct van je betaalrekening afgeschreven en heb je de bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Bij betaling via een overboeking zal Beadazzled direct na ontvangst van de betaling overgaan tot levering. De bestelling zal dan binnen 3 tot 5 werkdagen worden geleverd. 


Beadazzled behoudt het recht om de bestelling te cancellen en het overgemaakte bedrag terug te storten. Beadazzled kan niet aansprakelijk worden gesteld voor leveringen die later arriveren dan de aangegeven levertijd van 5 werkdagen. Tevens zijn wij bij verlies of beschadiging door toedoen van PostNL niet aansprakelijk. Mocht het product onverhoopt toch beschadigd aankomen, neem dan contact met ons op via ons emailadres info@beadazzled.nl.

© 2010 - 2024 BeadazzledShop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel